Kultúra

A szexleckék után jöhetnek a szociopata gyilkos sztorik

A Sex Education sorozatot is jegyző Laura Nea lesz a vezető írója a Megszállottak viadala (Killing Eve) következő évadának. Sarah Barnett, az AMC Studios elnöke nyilatkozatban erősítette meg a hírt.

Egy csapat kegyetlenül okos női író adja át egymásnak a stafétát ebben a műsorban, összehangolt munkájukkal koherens történetet képezve, mégis, mindegyikük tesz bele valami sajátosat. Laura Nea a Killing Eve brilliáns csapatának legrissebb tagja

– írta.

Mielőtt gyilkol, azért megkérdezi, melyik dizájner tervezte az ágytakarót
Élőben rettegünk tőlük, persze, de mozgóképen kevés izgalmasabb figura van egy jól megrajzolt gyilkosnál. Itt egy újabb darab, egy régi ismerőssel. Megszállottak viadala pilotkritika.

Sally Woodward Gentle producer hozzátette, hogy Nea félelmetesen éles eszű, érzelmes és provokatív, a sorozat negyedik évada pedig, melynek munkálatai idén kezdődnek, komor lázongást ígér a nézőknek.

A Luke Jennings Villanelle novellái alapján tévésorozattá írt Killing Eve-et Phoebe Waller-Bridge jegyzi, akinek például az általunk sokat dicsért Fleabaget vagy az új Bond-film sztoriját is köszönhetjük.

Unta a felszínes női szerepeket, írt magának egy bevállalós, szexfüggő romhalmazt
Phoebe Waller-Bridge nevét itthon csak az elmélyült sorozatrajongók ismerik, ők viszont csak rajongással tudnak beszélni róla.

(NME)

Kiemelt kép: HBO

Ajánlott videó

Olvasói sztorik