Kultúra

Jason Momoa bújik Ozzy bőrébe a zenész új klipjében

A Trónok harcával nők millióit fátyolos szemekkel megajándékozó Momoa legalább három évtizeddel forgatja vissza az időt.

A Trónok harcával nők millióinak fátyolos szemeket okozó, modellként indult színész és a Sötétség Hercegeként a rocktörténet ikonjává vált Ozzy Osbourne együttműködésére talán még a két sztár a kelleténél eggyel több pohár bort fogyasztó rajongói sem fogadtak volna, így az új Ozzy-album egyik dala, a Scary Little Green Men – azaz az Ijesztő zöld kisemberek – csütörtökön megjelent egyperces beharangozójának minden képkockája komoly sokkot jelenthetett nekik.

A rövid kliprészletben egy villódzó fényekkel megvilágított földalatti folyosón a mikrofonállvány felé sétáló, arcát sötét palástjában elrejtő Momoát látjuk, aki a kamera elé érkezve pillanatok alatt a járási Ozzy-hasonmásverseny közönségdíjasává vedlik át, sőt, az utolsó másodpercekben – utalva az illusztris 1982-es esetre – egy műanyag denevér fejét is leharapja, hogy semmiféle kétségünk ne maradjon afelől: nem egy brooklyni baristát, hanem a zenészt alakítja épp.

A Parkinson-kórja miatt turnéját is lemondó hetvenegy éves Osbourne új albuma, az Ordinary Man pénteken, az előző lemez után tíz évvel jelent meg.

Ozzy Osbourne lefújta turnéját, hogy kezeltesse Parkinson-kórját
Az énekes úgy érzi, már nincs sok neki hátra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik