Kultúra

Árpa Attila maga is meglepődött, hogy a műsorait nézték az emberek

Árpa Attila, miután páros lábbal beleállt a bulvársajtóba – a hogyant nem idézném – arról beszélt D. Tóth Krisztának az Elviszlek magammal soron következő adásában, hogy máig nem tudja eldönteni, jól döntött-e annak idején, amikor a Színművészetit félbehagyta a tévés karrier kedvéért.

Az életem és az álmom mindig is a filmkészítés volt, és ahhoz a Főiskola kellett. A tévézés meg egyszerűen… mégis csak egy huszonvalahány éves ember egyszer csak egy ilyen lehetőséget kap, egy pozíciót, egy irodát, egy névjegykártyát, egy céges autót és egy rakás pénzt, és ráadásul te döntsd el, hogy mit néznek innentől kezdve az emberek a tévében, vagy te csináld meg… nehéz döntés volt,és a mai napig nem tudom, hogy meg kellett-e volna bánnom, vagy sem.

– mesélte Árpa, akinek végső soron, ugye, összejött a filmrendezés is, és jelenleg is épp egy filmtervről tárgyal a Filmalappal, de a kérdés, hogy mi lett volna, ha másként dönt, és a Főiskolán marad, máig nem hagyja nyugodni. Egy ideig próbálta a kettőt párhuzamosan csinálni, majd arra jutott, hogy egy időre félbehagyja a Főiskolát, de ekkor még úgy tervezte, hamarosan visszatér.

Gyorsan legyártom ezt a pár műsort, aztán folytatom megint a főiskolát. Ezt a szart Magyarországon úgyse fogja senki nézni. Gyorsan legyártom ezt a pár hülyeséget, aztán jövök vissza hozzátok az igazi életbe.

A tervből végül nem lett semmi, Árpa azóta is inkább tévésként, mint filmesként él a többség szemében. Hogy ezzel hogy van, arról is beszél majd a műsorban, mely vasárnap délután fél 5-kor kerül adásba a Spektrum Home-on.

Kiemelt kép: Spektrum Home

Ajánlott videó

Olvasói sztorik