Kultúra

Fekete Özvegy a Parlamentnél akciózik

Scarlett Johansson Marvel-filmje csurig lesz budapesti helyszínekkel.

Will Smith tavalyi Gemini Manje után idén is főszerephez jut Budapest egy nagyszabású, hollywoodi akciófilmben. Reméljük a Fekete Özvegy nem lesz akkora csalódás, mint Ang Lee hervasztó és nevetséges rendezése. A tavasszal érkező Marvel-film előző trailere gyakorlatilag Budapest-imázsfilmként funkcionált, hiszen Scarlett Johansson bunyói és a robbanások között láthattuk a Keletit, a Bálnát, a Gellért-hegyet, a Lánchídat és a Parlamentet is. Az új előzetesben kevesebb helyszín ismerhető fel, de azért az Országház kupolája itt is feltűnik egy látványos tankcsata hátterében.

Közben a sztoriról is kicsit többet tudunk meg, bár az még nem világos, hogy a David Harbour által alakított lepattant, pocakos szupergonosz pontosan mit akar a szexi, orosz bérgyilkosnőtől. Ami biztos, hogy a cselekmény a második Amerika Kapitány és a harmadik Bosszúállók között játszódik.

Nagyon úgy fest, hogy 2020 Scarlett Johansson éve lehet, hiszen nemcsak önálló Marvel-filmjét kapja meg májusban, de Oscarra jelölték a legjobb női főszereplő és a legjobb mellékszereplő kategóriában is, és bármelyiket könnyen díjra is válthatja.

Scarlett Johansson történelmet írhat, a régi gárda visszavette az Oscart
A 2020-as Oscar-díj jelöltjei közül jó páran dönthetnek rekordokat, és elcsodálkozhatunk, hogy Tom Hanks- és Al Pacino-kaliberű szupersztárokat hány év után jelöltek újra díjra. De hová tűntek a női rendezők?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik