Kultúra

Távozott az RTL Klubtól Rubin Kristóf kreatív osztályvezető

18 év után távozott a csatornától Rubin Kristóf, az RTL Magyarország kreatív osztályának vezetője. A Media1 megerősített információi szerint Rubin, aki korábban kreatív producerként, illetve főszerkesztőként is dolgozott a tévénél és az RTL nemrég szerződést bontott egymással. A lap megkeresésére az RTL Magyarország elmondta, már valóban nem dolgoznak együtt Rubin Kristóffal, az nem derült ki, ő vagy az RTL kezdeményezte-e a változást, valamint arról sincs egyelőre információ, ki kerül a helyére.

Rubin Kristóf a Media1-nek elmondta, hogy 18 év után valóban úgy döntött, távozik, és saját gyártócéget hoz létre, hogy függetlenedjen az RTL-től. Vállalkozása, a Free Monkeys Production, olyan médiavállalkozásoknak gyárt majd műsorokat, mint a TV2 Média Csoport, de akár más tévétársaságok is szóba jöhetnek megrendelőként, az RTL-t kivéve. 

Rubin Kristóf 2003-2007-ig főszerkesztőként dolgozott az RTL Klubnál, azt követően nevezték ki kreatív producernek, majd 2017-től 2019-ig kreatív osztályvezető volt egészen mostanáig. Olyan műsorokért felelt az elmúlt közel két évtizedben, mint a Való Világ 4. és 5. szériája, a Kész átverés, a Széf, a Kód, a Survivor, a Konyhafőnök, a Gyertek át!, de a Cápák között, a Nyerő Páros, a Benkő feleséget keres kreatív producere is ő volt, és nevéhez köthető a Celeb vagyok ments ki innen!, valamint a Csillag születik 4. évada is.

Kiemelt kép: Mohai Balázs / MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik