Kultúra

Jövőre is házasodna a gazda

Jövőre is valóra válhat egy gazda(sszony) álma, és megtalálhatja álmai nőjét vagy férfijét. A Házasodna a gazda című társkereső dokurealityben, mely 2020-ban újra látható lesz az RTL Klubon, gazdálkodó életmódot folytató, vidéki, egyedülálló nők és férfiak keresik a szerelmet, majd lehetőleg meg is találják azt. A csatorna december 7-étől várja azoknak a gazdasszonyoknak és gazdáknak a jelentkezését, akik földművelésből, borászatból, állattartásból, erdő-, hal- vagy biogazdálkodásból élnek, önálló egzisztenciával rendelkeznek, keményen dolgoznak és szeretnének párt találni maguknak.

Az RTL Klub a legjobbkor húzta elő a gazdás realityjét
A Házasodna a gazda nulladik epizódja kifejezetten kedvesre sikerült egy olyan pillanatban, amikor egyre több városi érez rá a vidéki életre.

A műsor – ahogy az előző két évadban megszokhatták a nézők – jövőre sem díszletek között zajlik, hanem a gazdák világában, ahol a ház, a kert, az állatok és a föld van a középpontban. Ennek köszönhetően a Házasodna a gazda nem hagyományos párkereső műsor, mert a társkeresés mellett azt is bemutatja, hogy milyen különleges miliője van a vidéki életnek, ennek pedig fontos része az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból. A műsor második évadában, 2019-ben, egy nő és négy férfi kereste a társát, és volt olyan gazda, aki úgy döntött a széria végén, kamerán kívül is megpróbálja a kapcsolatot választottjával.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik