Kultúra

John Boyega miatt került az új Star Wars-film forgatókönyve az Ebay-re

Kedden írtunk a J.J. Abrams által elmesélt vicces sztoriról, hogy a forgatás alatt kiszivárgott a Star Wars: Skywalker kora egyik első forgatókönyve, mert az egyik színész elhagyta a hotelben.

[…] az egyik színészünk – meg szeretném mondani, hogy ki, de nem fogom – az ágya alatt hagyta, és egy takarító találta meg. Az továbbadta, és így kötött ki az Ebayen

– mondta akkor a rendező.

Két nap sem kellett, a Finnt játszó John Boyega magára vállalta a kínos esetet. A színész a Good Morning America című műsorban mesélte el, hogy ő volt az, aki miatt a Skywalker kora forgatókönyve az Ebay-en végezte, amit szerencsésen a Disney-nek sikerült megszereznie.

„Daisy Ridley azt mondta, nem ő volt” – vezette fel az incidenst a műsorvezető, amit Boyega először nagy szemeket meresztgetve, érdeklődve hallgatott, majd rávágta, „én voltam”.

„Várjatok, hadd mondjam el, mi is történt”, kezdett a történetbe, miután a közönség meglepődve felkiáltott.

Kiköltöztem a szobából, és ott felejtettem a forgatókönyvet az ágyam alatt, amit azért hagytam ott, hogy reggel, ébredés után majd fogjam és azzal együtt menjek. Aztán a srácok átjöttek este, kicsit buliztunk és hát a forgatókönyv, az valahogy ott maradt. Aztán a takarítók megtalálták, feltették az Ebay-re, olyan 65 fontért (25 ezer forint), nem tudták, hogy egy igazi értékről van szó. Nagyon megijedtem, egyfolytában hívogattak, még Mickey egértől is kaptam egy telefonhívást, hogy mit tettem

– viccelődött a színész.

A Star Wars: Skywalker kora december 19-én debütál a magyar mozikban.

(Variety)

Kiemelt kép: LUCASFILM / PHOTO12

Ajánlott videó

Olvasói sztorik