Kultúra

Bill Cosby nem tartja magát bűnösnek

Az amerikai humoristát háromtól tíz évig terjedő börtönbüntetésre ítélték, miután 2004-ben bedrogozott és megerőszakolt egy nőt. Most a BlackPressUSA nevű lapnak adott telefonos interjút, amiben elmondta, hogy ha a következő meghallgatásra kerül a sor, nem fog sajnálkozni.

Nyolc évem és kilenc hónapom maradt hátra. A meghallgatáson nem fogják azt hallani tőlem, hogy bűntudatom van. Én ott voltam, és nem érdekelnek azok az emberek, akik eljönnek, és úgy beszélnek erről, hogy ott se voltak. Semmit sem tudnak

– mondta a lapnak, és hozzátette, hogy nem tartja magát bűnösnek.

A 82 éves Bill Cosby a tavaly hozott ítélet ellen felbelezett, ugyanis tanúvallomások feltűnően eltérőek voltak szerinte. Az ítélet szerint elkábított, majd megerőszakolt egy lányt, és a botrány után nők tucatjai jelentkeztek hasonló történetekkel. Cosbyt áprilisban ítélték el, és 2018 szeptemberében vonult börtönbe.

A CNN hétfőn beszélt a komikus képviseletével, akik elmondták, hogy Bill Cosby kiváltságos helyzetben van a rácsok mögött, és se fizikailag, se lelkileg nem tudják megtörni.

Cosby az interjúban elmondta, hogy ha nem fogadják el a fellebbezését, akkor arra számít, hogy tíz évet tölt börtönben.

Kiemelt kép: Gilbert Carrasquillo/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik