Kultúra

A Trónok harca rajongói még mindig nem dolgozták fel az utolsó évadot

Pár évvel ezelőtt még egy kifejezetten népszerű szlogennek számított a Trónok harcából a „Winter is coming” (Közeleg a tél.), most bezzeg a rajongók még mindig a befejező évad után duzzognak.

A sok csalódás után méltó befejezést kapott a Trónok harca
Vége, nincs többé Trónok harca, de legalább helyreállt a világ rendje, és egész meglepő lezárással varrták el a szálakat.

A Trónok harca időjárás-jelentős Twitter-bejegyzése után rengetegen válaszoltak az üzenetre, és volt aki, úgy fogalmazott, hogy a sorozat olyan, mintha egy béna szakítás után írna az exed valami belsős poént. Pedig inkább kitörölhetné a számunkat.

Mások kategorikusan elhatárolódtak a sorozattól, és megjegyezték, hogy éppen csak összeforrt a szívük.

Az indulatokat valószínűleg a kifejezetten megosztó nyolcadik évad hozta elő, ami sokak szerint nem tartotta a korábbi epizódok színvonalát. Még Emila Clarke is nyilatkozott, hogy mennyire sajnálja, hogy nem arattak osztatlan sikert, és leginkább a Trónok harca készítőiért,  David Benioffért, illetve Dan Weissért fáj, elvégre az ő érdemük.

Mindenkinek meglesz a saját véleménye, amiben szentül hisz. Ez művészet, az a dolga, hogy boncolgassuk, és olyan irányba vigyük, amilyenbe csak szeretnénk

– mondta a színésznő.

(Complex)

Kiemelt kép: HBO

Ajánlott videó

Olvasói sztorik