Kultúra

Emilia Clarke elmondta, mit gondol a Trónok harca szétszedett befejezéséről

A Trónok harca továbbra is az HBO egyik legsikeresebb produkciója marad, ezt már nem veheti el tőlük senki, és azt se, hogy David Benioffék tényleg új szintre emelték a sorozatgyártást. Az viszont már más kérdés, hogy méltó befejezést kapott-e nyolc évad után a Trónok harca. Az utolsó pár rész döcögött, és bár a finálé javított az évad színvonalán, messze nem maradt mindenki elégedett. Annyira nem aratott osztatlan sikert a lezárás, hogy 1,7 millióan írták alá azt az online petíciót, hogy írják és forgassák újra a hatodik részt.

A Daenerys Targaryent alakító Emilia Clarke a Stellar magazinnak adott interjújában diplomatikusan ugyan, de megfogalmazta, ő mit gondol a Trónok harca végéről.

Mindenkinek meglesz a saját véleménye, amiben szentül hisz. Ez művészet, az a dolga, hogy boncolgassuk, és olyan irányba vigyük, amilyenbe csak szeretnénk.

És hozzátette, hogy szívás, hogy a többség nem ilyen befejezést remélt, de tudja, hogy mindenkinek úgysem lehet kedvezni. Inkább az alkotókért, David Benioffért és Dan Weissért fáj a szíve, hiszen leginkább az ő érdemük a sorozat.

Ezen kívül Clarke-ot arról is kérdezték, hogy mire tanította meg őt Daenerys, a színésznő pedig elmondta, hogy határozottságból adott neki leckéket, hogy milyen egy szobában lenni, ahol meg is hallják az ember hangját. A harmadik évadban aztán szüksége volt a bátorságra, hogy ne szálljon inába, mikor egy százötven fős stáb és hat kamera figyelte árgus szemekkel.

(Buzzfeed)

Kiemelt kép: HBO

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik