Kultúra

Fenyő Iván: Nehezen viselem, amikor nem az történik, amit én szeretnék

Fenyő Iván volt Kadarkai Endre Egyszóval című műsorának a vendége, ahol elmondta, karrierje alakulását illetően nincs nagy hiányérzete, bár volt olyan időszak, amikor máshogy gondolta, például a Made in Hungaria című film után, amikor már nem jöttek sorban, minden nyáron a filmfőszerepek. Azt mondta, lehet, azért kellet így lennie, mert másfelé kellett akkor mennie, kicsit befelé fordulni, egy kis csalódáson, elégedetlenségen átesni. Ezt nagyon nehezen viselte.

Mindig nehezen viselem, amikor nem az történik, amit én szeretnék vagy nem teljesül, amit akarok

– mondta.

A színész lelki újjászületéséről is beszélt, ami nem volt fájdalommentes, volt olyan időszak, amikor azt érezte, belehal a fájdalomba.

Összetörik az ember szíve és kiszakad, és úgy érzi, nincs értelme az életének […] Egyszer-kétszer volt az életemben olyan lenti pillanat, amikor azt éreztem tényleg, hogy vége, belehalok, holott ezt lehet, nem is gondolnák az emberek, nem is látszik. Amikor úgy érzed, hogy összetörik a szíved meg a lelked, és úgy érzed, az életed összeomlik

– mondta Fenyő, aki ebben az időben alkohol, drog, nők és tivornyázás segítségével próbált meg ezen túllépni.

Hiányzik a Fenyő Iván
Az egykori Máté-osztály idén Fenyő Ivánról készített előadást a Jurányi Házban. Kivesézik a színész életének necces eseményeit, de ez is olyan különleges előadás-e, mint a tárgya ígéri?

Kiemelt kép: Zih Zsolt / MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik