Kultúra

Hétfőre mintha kicserélték volna a tévéműsort

A múlt hét végén Istenes Bence és Csobot Adél győzelmével ért véget a Nyerő Páros, úgyhogy egy új műsornak jutott hely a sávjában. A Konyhafőnök VIP új évada indul el Sárközi Ákossal, Rácz Jenővel és Fördős Zével november 11-én. A játékosok között ott lesz Rubint Réka és Vasvári Vivien is.

A Konyhafőnök VIP azonban csak a kezdet: a TV2-n jön egy új napi sorozat, a Mintaapák is Fenyő Ivánnal, Mészáros Bélával, Szabó Kimmel Tamással, Klem Viktorral, amit később majd szépen összehasonlíthatunk az RTL Klub heti apás sorozatával, a 2020-ban induló Apatigrissel.

Szintén hétfőn indul el Majka saját fejlesztésű game show-ja, a Nyomd a gombot, tesó!, amiben több formátum elemeit keverték össze, és a tudás messze nem elég. Különböző izgalmak és a szerencse kavarja meg az ötven milliós fődíj lehetőségét. Utána pedig Ördög Nóra és Stohl András felújítós műsora, az Újratervezés startol.

A Sony Maxon ezekkel párhuzamosan Lovász László Lakástalkshow-ja jelentkezik egy új évaddal, amiben olyan arcok mesélnek a héten, mint Osvárt Andrea, Vasvári Vivien, Sebestyén Balázs, a 200 első randi sztárjai vagy az Omega együttes tagjai.

Fotó: Sony Max

Szóval akkor sorban néhány újdonság:

  • Az én kis családom, török sorozat, RTL Klub, 16.00
  • A Konyhafőnök VIP, RTL klub, 20.05
  • Mintaapák, TV2, 19.15
  • Nyomd a gombot, tesó!, TV2, 20.20
  • Újratervezés, TV2, 21.35
  • Lakástalkshow, Sony Max, 22.00 (a Viasat3-on lesz éjjel ismétlés)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik