Kultúra

Rubint Rékával és Vasvári Viviennel jön a Konyhafőnök VIP új évada

November 11-től, új szériával tér vissza A Konyhafőnök VIP az RTL Klubra. Idén azonban nem csupán a Michelin-csillagos séfek hírességekből álló csapatai csapnak össze, hanem maguk a séfek is komoly kihívásokkal készülnek egymás számára. A legváratlanabb pillanatokban állíthatják majd be egymást a versenyzők közé főzni, így nekik a sztárokkal együtt kell majd ugyanazokból az alapanyagokból minél különlegesebb fogásokat készíteniük, hogy a végén elnyerjék a 10 millió forintos fődíjat.

Az új VIP évadban a Válogató hét is izgalmas új fordulatokat hoz. Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő egy-egy napon felülbírálhatják zsűritársaik döntéseit, azonban a versenyzők a Válogató héten sem érezhetik magukat biztonságban az utolsó pillanatig, hiszen most a séfek akár el is vehetik tőlük a kötényt és átakaszthatják annak a versenyzőjelöltnek nyakába, akinek a teljesítményét jobbnak ítélik.

Az új évadban Cinthya Diktátor, Cooky, Császár Előd, Cserpes Laura, Delhusa Gjon, Demeter Alexandra, Domokos László, Gajdos Tamás, Gerendásy „ÉNB Teo” Gábor, Gesztesi Máté, Görgényi Fruzsina, Kammerer Zoltán, Kiss„”ÉNB Bécy” András, Kiss Péter Balázs, Lukács Mikike, Mihalik Enikő, Molnár Andrea, Nagy Bogi, Nagy „VV Leo” Zsolt, Nyári Dia, Oláh Gergő, Rippel Feri, Róka Adrienne, Rubint Réka, Sánta László, Sipos Tamás, Solti Ádám, Somorjai „Miss Bee” Ilona, Sztarenki Dóra, Taka, Tihanyi „ÉNB Karesz” Péter, Vámosi Viktória, Varga Győző, Vasvári Vivien, Verebes Linda és Völgyi Zsuzsa.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik