Kultúra

Emilia Clarke karácsonyi vígjátéka nyerte a hétvégét

A Filmforgalmazók Egyesülete kirakta a magyar mozik hétvégi eredményeit, és ez alapján egy igazi karácsonyi vígjáték, a Múlt karácsony (Last Christmas) érdekelte a legtöbb nézőt. Az Emilia Clarke főszereplésével készült filmre majdnem 35 és fél ezren voltak kíváncsiak.

A második helyen a Midway háborús dráma végzett kis híján 21 ezer nézővel, és a hatodik hétvégéjét ünneplő Joker még mindig letaszíthatatlan a dobogóról. Eddig összesen több mint négyszázezren mentek el Todd Phillips filmjére.

A magyar filmek közül a Drakulics elvtárs már a második hétvégéjén is túl van, és Stephen King A ragyogás című kötetének folytatása alapján készült Álom doktor után végzett az ötödik helyen. Bodzsár Márk vámpíros filmjére lassan ötvenezren mentek el.

A Drakulics elvtársban a vámpír az igazi kommunista
Bodzsár Márk filmjének ragyogó az alapötlete. Az első igazi magyar vámpírfilm olyan sokat ígér, hogy abból nem is tud mindent betartani.

Világszerte a Midway lett az első a mozis nézettségek listáján a hétvégén, összesen 17 és fél millió dollárt (~5,3 milliárd forint) hozott.

Kiemelt kép: UIP-Duna Film

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik