Kultúra

Az RTL Klub bejelentette, milyen új műsorokkal készülnek

Az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter összefoglalta, hogy a csatorna mikkel készül a 2020-as szezonra. A legnagyobb szenzáció mindenképpen A maszkos énekes, ahol a hírességek csak a végén fedik fel a kilétüket.

A maszkos énekesen túl két új saját gyártású heti sorozattal készülnek és egy napi sorozattal.

A maszkos énekesben (The Masked Singer) tizenkét ismert versenyző fog majd énekelni, de egészen addig csak találgathatunk, míg le nem veszik a jelmezüket. És ez is csak akkor történik meg, ha kiesett az adott énekes.

Ahogy azt megszokhattuk, 2020-ban is lesz X-Faktor, ezen kívül a Barátok közt egykori producere, Kalamár Tamás jön egy új telenovellával. A Bátrak földjéről így írt az RTL Klub közleménye: „Az 1865-ben játszódó széria két férfi egymás elleni küzdelméről szól, akik méltó ellenfelek és mindig új fronton kell megmérkőzniük egymással, valamint egy olyan lány története is, aki minden konvenciót felrúg azért, hogy végül valóban boldog lehessen.”

Ezen kívül jön egy heti sorozat, az Apatigris Scherer Péterrel, aki egy háromgyerekes (a lányok: Rujder Vivien, Schmidt Sára és Michl Juli, ők vannak a coveren is) apát alakít. A küzdelmek mellett az apa a szerelmet keresi.

A másik nagyobb dobás a Mellékhatás lesz Adorjáni Bálint főszereplésével, aki fiatal orvosként műhibát vét. De egy Berta (Borbély Alexandra) nevű karakter is nagy szerepet kap: ő az egész életét a családjának szentelte, és semmit nem kapott ebből vissza. Aztán ott van Anna (Sztarenki Dóra), aki ki akar törni a lehúzó környezetéből, és bár retteg, anya lesz. A sorozat Zoltán (Adorjáni Bálint) és Berta harmonikusnak tűnő házasságát boncolgatja, ami szemünk előtt hullik darabjaira. Ezen kívül az RTL Klub a gyerekvállalás vagy éppen a nem vállalás lehetséges okait, gyönyöreit és nehézségeit, illetve a vitatott béranyaság kérdését mutatja be.

A show-k és sorozatok mellett 2020-ban jön egy bűnügyi riportmagazin is Bűnös lelkek címmel. Ami meg különösen jó, hogy egy új évaddal érkezik a Cápák között, amiben különböző vállalkozások kaphatnak lehetőséget.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik