Kultúra

George R. R. Martin ígéri, nem foglalkozik Trónok harca-sorozattal, amíg kész nincs az új könyve

Attól egy pillanatig sem kellett tartanunk, hogy Trónok harca-sorozatok nélkül maradunk. Az HBO néhány nappal ezelőtt jelentette be, hogy berendelt egy 10 részes előzménysorozatot. A George R. R. Martin Tűz és vér című könyvén alapuló House of the Dragon az eredeti sorozat előtt 300 évvel fog játszódni, a Targaryenek történelmével a középpontban. A forgatókönyvet Martin és Ryan Condal írják.

Martin azonban nemrég bejelentette, hogy addig nem foglalkozik a sorozattal, amíg be nem fejezi és meg nem jelenteti készülő könyvét, a Tél szeleit.

Addig nem készítek semmilyen forgatókönyvet, amíg ezt be nem fejeztem. A Tél még mindig közeleg, és a Szelek maradt az első számú prioritás, bármennyire is szeretnék egy epizód erejéig közreműködni a sorozatban

– írta a blogján.

Az író arról is beszélt, mennyire sajnálja, hogy nem készülhet el a Naomi Watts főszereplésével beharangozott, az HBO által elkaszált sorozat, bár, szerinte ehhez a House of the Dragonnak semmi köze nincsen.

Nem tudom, az HBO miért döntött úgy, hogy nem készíti el ezt sorozatot, de nem hiszem, hogy ennek a House of the Dragonhöz bármi köze is lenne. Ez soha nem egy vagy-vagy szituáció volt.

(Guardian)

Kiemelt kép: AMY SUSSMAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik