Kultúra

A halott rapper édesanyja beperelte a menedzsmentet

A 2017-ben túladagolásban elhunyt fiatal rapper, Lil Peep, eredeti nevén Gustav Åhr édesanyja gondatlanság miatt beperelte fia First Access Entertainment nevű menedzsmentjét, írja a Guardian. Liza Womack azt állítja, hogy a cég szerzett illegális drogokat és buzdította azok használatára fiát, hogy az könnyebben kezelhető legyen egy-egy turné alatt.

Ez egy olyan dolog, amit kötelességem megtenni anyaként. Borzalmas számomra, amit Gusnak át kellett élnie, és biztos vagyok benne, hogy nem ő az egyetlen kortársai között, akivel ilyen történt

– mondta el Womack a New York Times-nak.

A First Access Entertainment szerint a vád „megalapozatlan és sértő”, állításuk szerint az alkalmazottak állítólagos szerepe Lil Peep halálában „kategorikusan hamis”.

Valójában következetesen arra buzdítottuk Peep-et, hogy hagyja abba a drogozást, és távolodjon el kábítószer-használóktól dílerektől, akikkel kapcsolatba került.

Lil Peep mindössze 21 éves volt, amikor 2017 novemberében meghalt. A rappert holtan találta menedzsere a turnébuszán, később, a hivatalos toxikológiai jelentésből kiderült, hogy halálának oka fentanil és alprazolám általi túladagolás volt.

Drogtúladagolásban halhatott meg a fiatal Youtube-sztár
Lil Peep 21 éves volt, az emo jövőjeként emlegették.

Kiemelt kép: Scott Dudelson/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik