Kultúra

Pierce Brosnan nagyon szeretne már női James Bondot látni

Júliusban pletykálta el valaki, hogy a Bond 25-ben egy fekete színésznő, Lashana Lynch lesz az új 007-es. Bár azt még nem lehet tudni, hogy ez pontosan milyen változást hoz majd, mert Daniel Craig is ott lesz a színen, egyből beindult a vita az interneten, hogy szabad-e Bondot egy nőre cserélni. Nos, Pierce Brosnan, a szuperügynököt egy bő évtizeden át alakító színész szerint, nagyon is.

Igen! Az elmúlt 40 évben annyiszor néztünk férfiakat, hogy most itt az ideje félre állni, srácok, és egy nőnek utat engedni. Szerintem felszabadító lenne, és nagyon izgalmas

mondta a Hollywood Reporternek a brit színész, aki szerint Bondnak a metoo-érára is reagálni kéne. Ám azt is hozzátette, hogy a valódi áttörést elképzelhetetlennek tartja, amíg Barbara Broccoliék a franchise producerei. Brosnan amúgy nagyon büszke rá, hogy ő játszhatta a 90-es években a 007-est, és azt sem bánja, ha ez azzal jár, hogy amíg csak él, mindenki erről fogja kérdezgetni.

Csak nehogy túl szexi legyen a női 007-es ügynök
Daniel Craignek lassan ideje nyugdíjba vonulnia, egy fekete nő veheti át a helyét. Felkészültünk egy női James Bondra? És a készítők is jól bánnak majd a feladattal?

Kiemelt kép: AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik