Kultúra

Hosszabb verzióban jön a Házasodna a gazda

Nagy verseny volt vasárnap este az RTL Klub és a TV2 között. A SorozatWiki azt írja, hogy az RTL-en a Házasodna a gazda jól ment, a Jófiúk közepesen indított, míg a Love Islandet kevesen nézték a 18-49-es korcsoportban. A TV2-n a Sztárban sztár leszek! szintén közepesen indult, az Ázsia Expressz különkiadása sokakat érdekelt, míg a Valami Amerika 3. gyenge számokat hozott. Az estét végül nagyon kis különbséggel, 0,2 százalékponttal a TV2 nyerte.

Az RTL Klub a legjobbkor húzta elő a gazdás realityjét
A Házasodna a gazda nulladik epizódja kifejezetten kedvesre sikerült egy olyan pillanatban, amikor egyre több városi érez rá a vidéki életre.

Az RTL Magyarország most kisebb változtatás mellett döntött, mely az esti programokat érinti. A Házasodna a gazda 10 perccel előbb kezdődik majd, így 19:00 helyett már 18:50-től képernyőre kerül. Nem csak korábbra kerül, hanem a bruttó (reklámokkal együtt mért) adásideje 25 perccel hosszabb is lesz. Ez azt is jelenti, hogy a Jófiúk az eddig tervezett 20:05-ről 20:15-re kerül, míg a Love Island hétzáró adása csak 21:15-kor kezdődik majd.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik