Kultúra

Bear Grylls életveszélyes allergiás rohamot kapott forgatás közben

Bár Bear Grylls sok kockázatos kalandon van már túl, azzal valószínűeg nem számolt, hogy pont egy méhcsípés fogja őt életveszélyesen leteríteni. A Ladbible írja, hogy az exkatona A túlélés törvényei (Pacific Island) című sorozata új részét forgatta épp, amikor megcsípte egy méh és életveszélyes anafilaxiás sokkot kapott. A műsorvezetőnek volt már hasonló tapasztata, mégis teljesen ledöbbent. Bár próbálta folytatni a forgatást, de elég gyorsan kiderült, hogy nagyobb a baja, mint elsőre gondolta.

Bárhogy próbálkozunk, nem tudjuk megölni Bear Gryllst
Bear Grylls egy állat, ezt eddig is tudtuk, és a Netflix csak ráerősített az új sorozatában. Valaki csináljon már neki egy önálló játékot, Lara Croft úgyis unalmas.

A forgatáson jelenlévő orvosok azonnal injekciót adtak Gryllsnek, amint ralizálták, hogy az akár bele is halhat a csípésbe. A show egyik szereplője, Mano Shanmuganathan a Daily Starnak elmondta, hogy elég bizarr pillanat volt, amikor Bear Gylls, a túlélőművészt megcsípte egy méh, amibe bele is halhatott volna akár, ha nem kap azonnali segítséget.

Nem ez az első alkalom, hogy Gryllsnek méhekkel gyűlik meg a baja.Egy korábbi, 2016-os adásban egy méhkaptárt akart kifüstölni, hogy megkaparinthassa a benne lévő mézet.

Kiemelt kép: Dave J Hogan/Dave J Hogan/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik