Kultúra

Mindenkit Vajna Tímea érdekelt, de csak egy napig

Vajna Tímea férje, Andy Vajna halála óta most adott először leülős, kitárulkozós interjút. A lehetőséget nem más, mint Vajna egykori csatornája, a TV2, azon belül is Gönczi Gábor, a Tények riportere kapta. Korábban a híradón kívül klasszikus magazinműsor híján Gönczi a TV2 a Tények Pluszban látogatta meg Vajna Tímeát, hogy elmesélje a nézőknek, hogy élte meg az elmúlt pár hónapot. A nézettséget tekintve az látszik, hogy rengeteg embert foglalkoztatott az özvegy élete, és az, hogyan fog ezután boldogulni. Az interjút azonban kettészedték, és a második részre elfogyott a lelkesedés, alig hozott több nézőt a kedd, mint egy átlagos TV2-s híradó.

A hétfői Tények Pluszban Marsi Anikó vezette fel az exkluzív anyagot, hogy Gönczi Gábort Vajna Tímea beengedte a Gattyán-villába. Vajna beszélt a kezdetekről, hogy hogyan ismerkedtek meg, és arról, hogy háromszor is visszautasította Andy Vajna gyűrűjét.

Gönczi Gábor megkérdezte Vajna Timit, hogy lefeküdtek-e Andyvel
Nehezen mondott igent Andy Vajnának. Exkluzív interjút adott a Tények Plusznak.

Az interjú a kereskedelmileg fontos 18-49-es korosztályban is elég jó számokat hozott: amíg mondjuk a múlt héten inkább 15 százalék körül mozgott a híradó közönségaránya (a legalacsonyabb 13, a legmagasabb 16,8 százalék volt), addig a hétfői félórás Tényeknek is már 18,2 százalékos közönségarány jött össze 18-49-ben, és az egyből utána következő Vajna Tímeás Tények Pluszt még többen követték. 21,5 százalékos közönségarányt produkált a csatorna,

ami azt jelenti, hogy a 18 és 49 év közötti éppen aktuális tévénézők több mint ötöde választotta az őszinte vallomást. 

Ez nagyjából 180 ezer nézőt jelent.

A keddi számok alapján Vajna Tímea vagy elmondott mindent már az első részben, vagy nem voltak többre kíváncsiak az emberek. Az özvegy beszélt férje állapotáról, hogy Andy Vajna régóta magas vérnyomással és vércukorszinttel küzdött, amit nem kezelt rendesen. Vajna Tímea ezenkívül az anyagi problémáiról is megosztott pár részletet.

Vajna Tímea: Kiloptak mindent a kasszából a Mr. Funkban
A Tények nagyinterjújának második felében szóba került az is, hogy miből él most.

A második interjú átlagosabb számokat hozott, a Tények nem érte el a 16 százalékos közönségarányt, és a Tények Plusz 16,7 százaléknál állt meg 18-49-ben. Közel 50 ezerrel kevesebben nézték a folytatást.

Hogy legyen mihez viszonyítanunk, az RTL Klub esti Híradóját mind a két nap körülbelül ugyanannyian, nagyjából 140 ezren nézték (18,1 százalékos közönségarány), és ha a múlt hetet vesszük, ez egy átlagos kezdésnek számít.

A két részt itt és itt lehet visszanézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik