Kultúra

Tömegverekedés volt a FEZEN-en, előállítottak egy embert

Balhé volt a fesztiválon, felelős egyelőre nincs.

A székesfehérvári FEZEN Fesztivál szombat éjszaka zárult, ám nem a szokásos módon, a fesztiválon ugyanis egyelőre ismeretlen okból balhé tört ki, aminek tizenöt-húsz fős tömegverekedés lett a vége, melyben a rendezvény biztonsági őrei is érintettek voltak. Az Index olvasói hívták fel a lap figyelmét a történtekre, azt állítva, hogy a fesztivál biztonsági szolgálata túlzott erőszakot alkalmazott, és hogy az erről szóló kommenteket a fesztivál Facebook-oldaláról törlik. A verekedés tényét ugyanakkor a FEZEN nem tagadja, rövid posztot is tettek közzé az esetről, de bővebb tájékoztatást későbbre ígértek, amikor sikerül utána járni a történteknek.

Drága Fezenezők!Elképedve állunk a tegnap hajnali események előtt. Sajnos a hajnali órákban kb. 15-20 fő, viselkedni…

Közzétette: FEZEN Fesztivál – 2019. július 28., vasárnap

Egy állítólagos szemtanú azt írta az Indexnek,

Azt láttuk, hogy nagy csapattal jönnek a biztonságiak, és körbeálltak egy csapatot, majd elkezdték kitolni őket. Aztán kint elkezdtek verekedni, nem tudom ki kezdte, mindenki ütött mindenkit. Aztán próbáltak a biztonsági emberek elől elfutni, 15 percig kergetőztek. Az egyiket lerántották vagy elesett, azt már nem láttam, csak azt, hogy utána 4-5 biztonságis üti ököllel és rúgják a srácot, aki a földön fekszik. Ő pedig összegörnyedve fekszik. Rendőrök sehol.

Pedig érkezett rendőr a helyszínre, a helyszínen előállítottak egy 31 éves székesfehérvári férfit, ellene garázdaság a vád.

Kiemelt kép (illusztráció): Bodnár Boglárka / MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik