Kultúra

Hivatalos: a Fantasztikus Négyes és az X-Men is érkeznek a Marvel Filmes Univerzumba

A Marvel Studios legfontosabb figurája, Kevin Feige a San Diego Comic-Conon jelentette be a Marvel Filmes Univerzumának negyedik fázisát, amiben többek között olyan filmek kaptak helyet, mint a Black Widow, a The Eternals, a Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, a Doctor Strange and the Multiverse of Madness és a Thor: Love and Thunder. A nagy bejelentésre sokan vártak, ugyanakkor számos biztosra vett folytatás nem szerepel a következő két év premierlistájában.

Feige ugyanakkor mindenkit megnyugtatott a képregényes eseményen tartott panelbeszélgetés végén, hogy már javában dolgoznak a Marvel Kapitány, a Fekete Párduc és A galaxis őrzői folytatásán, csak ezen filmeknek még nincs pontos premierdátuma. És ez még nem minden, hiszen a stúdió feje elárulta, hogy készül a Blade (Penge) rebootja is, méghozzá Mahershala Ali főszereplésével, és most már az is hivatalos, hogy a Marvel gőzerővel dolgozik azon, hogy a Fantasztikus Négyes és a mutánsok (azaz az X-Men) is a Marvel Filmes Univerzum részévé váljanak.

A bejelentés persze sokakat nem érhet meglepetésként, hiszen miután a Disney felvásárolta a 20th Century Fox stúdiót, nyilvánvaló volt, hogy az F4 és az X-Men filmes jogai visszavándorolnak a Mickey egeres cég által birtokol Marvelhez, ugyanakkor Kevin Fiege a rengeteg korábbi ködös nyilatkozat után most először ismerte el hivatalosan, hogy az említett szuperhőscsapatok is filmet kapnak a közeljövőben – hogy pontosan mikor, és milyen színészekkel, az persze továbbra is kérdéses.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik