Kultúra

Menedzsere szerint rossz körülmények között tartják az őrizetbe vett A$AP Rockyt

Július elején írtuk meg, hogy őrizetbe vették A$AP Rocky rappert, miután csapatával utcai verekedésbe keveredett két férfivel Svédországban, ahol épp koncertezett. A rappert azzal vádolták először, hogy eltörte a férfiak fejhallgatóját, majd miután követni kezdték az utcán A$AP Rocky felszólította őket, hogy ne tegyék. A rappert, testőrét és két ismerősét még aznap éjjel letartóztatták. A testőrt csütörtökön kiengedték, A$AP Rockyt viszont két hétig őrizetbe vették.

A Politico most azt írja, hogy az amerikai külügyminisztérium az aggodalmát fejezte ki a rapper őrizetbe vételével kapcsolatban, miszerint nem tartják jó körülmények között az előadót.

„Olyan információkat kaptunk A$AP Rocky fogvatartásáról, melyek aggodalomra adnak okot. Minden kormánytól, beleértve Svédországot is, elvárjuk, hogy tisztességesen és tisztelettel kezeljék az amerikai polgárokat. Reméljük, hogy ASAP Rocky és munkatársai hamarosan újra turnézhatnak és barátaikkal, valamint a családjukkal lehetnek” – mondta el Robert OBrien szóvivő, Donald Trump túszejtési ügyekkel foglalkozó különmegbízottja.

Kiemelt kép: JAMIE MCCARTHY / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik