Kultúra

Grace Jones megjött, majd vissza is fordult a Bond 25 forgatásáról

Grace Jones is szerepelt volna a jelenleg is készülő Bond 25-ben, de arra senki sem számított, hogy néhány perccel megérkezése után már le is lép a forgatásról. Az színész-énekesnő, aki 1985-ben már játszott a Halálvágta című Bond-filmben, túl kicsinek ítélte meg szerepét, ami valamiért csak most derült ki számára.

Pedig a szervezők mindent megtettek, hogy Jones a lehető legnagyobb kényelemben érezze magát. Prémium lakosztállyal várták, és minden kíváncsiságát lesték, de amikor Grace Jones megtudta, hogy alig néhány percre fog feltűnni a filmben, megsértődött és távozott.

Kiderült, Grace arra számított, hogy nagyobb szerepet fog játszani a filmben, a rövid cameóját pedig csekélységnek vette. Gyorsabban lépett le, mint amennyi időbe telik kikeverni egy Martinit

– nyilatkozta a Sunnak a stáb egy névtelen forrása.

Eléggé rájár a rúd a Bond 25 stábjára a forgatás kezdete óta, szinte minden héten történik valami szerencsétlenség. Múlt héten arról számoltunk be, hogy rejtett kamerát találtak egy női mosdóban a forgatáson, előtte pedig a főszereplőt, Daniel Craiget kellett megműteni, miután megsérült a forgatáson. Arról már nem is beszélve, hogy egy másik stábtag is megsérült az egyik jelenetben.

(NME)

Kiemelt kép: DINO DE LAURENTIIS COMPANY / COLLECTION CHRISTOPHEL

Ajánlott videó

Olvasói sztorik