Kultúra

Újabb nagy műsorváltozás jön az RTL Klubnál

Miután néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy az RTL Klub változtat műsorrendjén a TV2 műsorváltozása miatt, most újabb átalakítások váratók a csatornánál. Ami eddig is tudható volt, hogy a TV2 Csoport úgy döntött, a Bezár a bazár! ismétlését fogják sugározni A hegyi doktor című sorozat helyett június 24-től. Az RTL ennek eredményeképpen megcserélte Megtörve című török sorozatát és a Fókuszt. A Megtörve 55 perccel előbb, 19:05-től  látható, míg a Fókusz 19:05-ről 20:00-ra került.

A SorozatWiki azt írja, hogy hétfő délután az RTL Magyarország újabb azonnali műsorváltozásról döntött, melynek értelmében a Megtörve nem főműsoridőben, hanem délutánonként lesz látható. A döntés hátterében valószínűleg az áll, hogy a sorozat az elmúlt két hétben nagyon rossz nézőszámokat produkált. A korábbra pakolás felborítja azonban számos műsor kezdési időpontját. Délután korábbra kerül a Szulejmán és a Nyerő Páros ismétlése, az Elif – A szeretet útján is előbb lesz látható, míg a Megtörve új epizódjai az RTL Híradó előtt, 16:50-kor lesznek láthatóak.

A Fókusz végül marad a 19:05-ös kezdésnél, de az eddigieknél is hosszabb lesz, reklámokkal együtt több mint 1 órás adásidőt kap. Az új török sorozat délutánra pakolása miatt minden további esti sorozat és műsor nagyjából egy órával korábbra kerül, így a Barátok közt, A Tanár ismétlése, a Magnum, a Mr. Whiskey, A mi kis falunk korábbi részei, valamint az Isten belájkolt című sorozatok korábban lesznek láthatók.

Kiemelt kép: RTL Klub/ Tulok András, Tuba Máté

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik