Kultúra

Változtat az RTL Klub a TV2 műsorváltozása miatt

Bár az eredeti tervek szerint a TV2 jövő héttől A hegyi doktort kezdte volna adni a Bezár a bazár! ismétlése helyett, Majka és Tilla vetélkedőjének részei annak ellenére is nagyon nézettek, hogy már tavalyi adások láthatóak belőlük. A SorozatWiki azt írja, hogy az elmúlt két hétben A Konyhafőnök helyett induló új RTL-es török sorozat, a Megtörve kifejezetten rossz nézettséget produkált, mindig lenyomta a Bezár a bazár! Javarészt ennek köszönhetően a csatorna a legtöbb estét (19-23 óra) el is vesztette a TV2-vel szemben, ami nagyon rég nem fordult elő.

Péntek délután a TV2 Csoport hirtelen műsorváltozást jelentett be, miszerint mégis a Bezár a bazár! ismétlését fogják sugározni A hegyi doktor helyett. Az eredetileg jövő hétre szánt TV2-s műsorrend új helyzetet hozott volna, ennek az elmaradása miatt dönthetett most műsorváltozás mellett az RTL Magyarország. Ennek eredményeképpen június 24-től megcserélik az RTL esti, Megtörve című török sorozatát és a Fókuszt. A Megtörve 55 perccel előbb, 19:05-től lesz látható, míg a Fókusz 19:05-ről 20:00-ra kerül.

A változások a Barátok köztöt és az esti heti sorozatokat nem érintik. A csere azért is meglepő döntés, mert a Fókusz nagyon régóta az RTL Híradó után vagy előtt kerül képernyőre. Utoljára 2013 nyarán fordult elő, hogy a Fókusz adásait este, és nem közvetlenül a hírműsort követően sugározták.

Kiemelt kép: Fülöp Dániel Mátyás / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik