Kultúra

Will Smith nélkül a Men in Black sem az igazi

Az új Sötét zsaruk lényegesen rosszabbul teljesít, mint elődei.

Elmaradt a várakozásoktól a franchise újabb részének fogadtatása,  A Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körülre csupán 28,5 millió dollárért váltottak jegyek az észak-amerikai mozikban bemutatója hétvégéjén. Ez nagyjából fele annak, amit a sorozat korábbi részei hoztak bemutató-hétvégén – írja a Variety.

A Tessa Thompson és Chris Hemsworth főszereplésével forgatott új filmtől ugyan nem várták azt, hogy ugyanolyan magasságba röpítse a jegyeladásokat, mint a Will Smithszel és Tommy Lee Jonesszal forgatott előző mozik, de elemzők úgy becsülték, hogy 30 millió dollár fölött fog nyitni Észak-Amerikában.  Készítői most abban bíznak, hogy a nemzetközi piacokon sikeres lesz a Sony társfinanszírozásában 110 millió dolláros költségvetésből készült film.

A Men in Black nem az egyetlen film, amelyet mellőztek hétvégén a nézők, a Warner Bros. és a New Line közös filmje, a Samuel L. Jackson főszereplésével készült Shaft csupán 8,3 millió dollárt forgalmazott a mozikban. Ez kevesebb mint a fele annak mint, amit a jegyeladási listákat figyelő szakportálok vártak – írja az MTI.

A harmadik helyre az Amazon által forgalmazott Kaling és Emma Thompson főszereplésével készült Late Night című vígjáték került 5,1 millió dolláros jegyeladással.

Kiemelt kép: InterCom

Ajánlott videó

Olvasói sztorik