Kultúra

Testi sértéssel vádolják a Rammstein frontemberét

Till Lindemann nem tűri, ha sértegetik nőismerőseit.

Testi sértéssel vádolják Till Lindemannt, a Rammstein 56 éves énekesét, miután leütött egy férfit – írja a Deutche Welle. Az idén új albumával turnézó Rammstein június 8-án Münchenben lépett fel, de már a koncert előtt mozgalmas volt az este, a zenekar tagjai a Bayerischer Hof  hotelben töltötték az idejüket, amikor az atrocitás megtörtént.

Szemtanúk szerint egy 54 éves hamburgi férfi kezdte zaklatni Lindemannékat, a Bild úgy tudja, hogy egészen pontosan az egyik társaságában lévő nőt, akinek angolul azt mondta, „én kétszer annyit fizetnék érted”, magyarán implicite lekurvázta. Erre lépett közbe Lindemann, megkérve a férfit, hogy kérjen bocsánatot, ám az elküldte az énekest a fenébe, Lindemann pedig erre könyökkel arcon csapta a zaklatót. A férfi vérző orral maradt ott, Lindemann pedig visszavonult a szobájába, rendőrt hívtak. A hatóság ugyanakkor csak az eset megtörténtét erősítette meg, részleteket nem közölt.

A München történelmi városrészében található szállodában nem először történt hasonló eset, 2002-ben az Oasis énekese, Liam Gallagher keveredett balhéba több vendéggel, akkor is rendőrt hívtak.

Kiemelt kép: Greetsia Tent / Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik