Kultúra

A hétvégi jó időt Pataky Attila intézte, éspedig táltosdobbal

Sajnos a héten nem volt oka elűzni a felhőket.

Hogy Pataky Attila közeli kapcsolatot ápol a természetfelettivel, azt jó ideje tudjuk, fénylények, gondolat teremtő ereje, földönkívüliek, mind visszatérő elemei az énekes megszólalásainak, de arról eddig nem tudtunk, hogy az Edda frontembere az időjárást is képes befolyásolni. Pedig most nagyon úgy tűnik, legalábbis a Blikknek Pataky arról beszélt, hogy a hétvégi, Budapest Parkban megrendezett nagykoncertjükre ő maga intézte a jó időt.

Borongós időt mondtak, ezért péntek reggel negyvenöt percig vertem a táltos dobomat, hogy a 45 éves Edda szabadtéri koncertjére jó legyen az idő, és az óhajom teljesült.

– mondta az énekes, hozzátéve, hogy a koncert olyan is lett, amilyennek szerették volna. Pataky a spirituális előkészületek mellett fizikailag is készült a Zúzda című bulira, amit aztán olyan intenzitással tolt végig, hogy másfél kiló súlyt vesztett a koncert alatt. A bulit valóban nem zavarta meg eső, sőt, egész hétvégén igazi nyár volt – kár, hogy erre a hétre nem tűnik érvényesnek a dobolás.

Kiemelt kép: MTI/Balogh Zoltán

Ajánlott videó

Olvasói sztorik