Kultúra

Az Elton John-film bevállalja a meleg szexjeleneteket

Nyár elején mutatják be az Elton John életéről szóló Rocketman című filmet. Az előzetes kapcsán kicsit megijedtünk, hogy a sztorit tekintve, sok érdekes nem lesz a fimben, a zenén és a látványon kívül és a Bohém rapszódiához hasonlóan a Rocketman sem meri bevállalni majd a merészebb jeleneteket. Az nme.com cikke most azt írja, hogy a Rocketman az első stúdiófilm, amely bevállalja a meleg szexjeleneteket. A jelenetben az Eltont alakító Taron Egerton és korábbi menedzsere, John Reid (Richard Madden) együttléte lesz  látható.

A Rocketman világpremierje az éppen zajló cannes-i filmfesztiválon volt, ahol a nézők elmondták, csók, meztelenség és orális szex is látható volt a a filmben. Utóbbit egyértelműen tabuként kezelték eddig a nagy stúdiók alkotásai. Sokaknak azonban nem tetszik, hogy heteroszexuális színész alakítja a zenészt.

„Szívem-lelkem benne van ebben a szerepben, remélem, ezért elfogadnak majd a nézők Eltonként. Az LMBTQ -közösség pedig mindig is az inkluzivitásról szólt, nem?” – reagált Egerton az őt ért kritikákra.

Kiemelt kép: ALBERTO PIZZOLI / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik