Kultúra

Tömeghisztériába fulladt Majka ingyenes veszprémi bulija

Túl sokan akarták ingyen látni Majkát, azonban sokan lemaradtak.

Nem úgy sikerült Majka szombati koncertje a veszprémi Gizella Napokon, ahogy azt a közönség szerette volna. A Bors ugyanis úgy tudja, gyakorlatilag tömeghisztéria tört ki az ingyenes bulin, amiért a biztonságiak a koncert előtt úgy döntöttek, hogy egy ponton túl nem engednek be több embert a helyszínre, hogy biztosítani tudják a résztvevők biztonságát. A szervezők nem számoltak vele, hogy mekkora érdeklődés övezi majd Majka fellépését, és az óriási tömeg láttán másfél-két órával a kezdés előtt elkezdték lezárni a helyszínt, hogy többen ne mehessenek be az Óváros térre, így sokan vagy a tömegnyomorban, vagy a környező utcákban élvezhették végig a koncertet, amivel kapcsolatban mérgelődnek is páran a zenész Instagram-oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Veszprémben is ♥️♥️♥️

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés, Máj 11., 2019, időpont: 3:06 (PDT időzóna szerint)

A Bors úgy tudja, a térre nagyjából ötezren férnek be, és nagyjából háromezren nem tudtak bejutni a koncertre, hogy ez miért alakult így, azzal kapcsolatban megkérdezték ugyan a veszprémi önkormányzatot, de nem kaptak egyelőre választ. A lap Majkát is megkereste, aki örült ugyan, hogy ennyien akarták látni, de sajnálja azokat, akik kinn rekedtek.

Tudom, hogy le kellett zárni a teret, mert annyian voltak, és nagyon sajnálom azokat, akik emiatt nem tudtak feljönni. Viszont biztonsági okokból ez sajnos teljesen érthető. Legközelebb figyelnek erre biztosan.

– írta Majka megnyugtatásul az Instagramon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik