Kultúra

Demjén Ferenc agyérgörcs miatt került újra kórházba

Demjén Ferenc agyvérzés gyanújával került a Szigetvári Kórház intenzív osztályára, írja a Blikk. Az énekes a februári csípőkorrekciós műtétje utáni második kontrollvizsgálatra készült, majd a betegszállítóban rosszul lett és orvost kellett hívni hozzá. Először úgy tűnt, Demjén agyvérzést kapott. Demjént időközben átszállították Szigetvárról a Pécsi Idegtudományi Centrumba.

Szerencsére a szigetvári kórházban hamar kiderült, nem agyvérzése, hanem enyhe lefolyású agyérgörcse volt, amelyet rövid időn belül elláttak. A mielőbbi gyógyulása érdekében az orvosai altatják. A lehető legjobb kezekben és nyugalomban van, ezért joggal lehet remélni, hogy néhány hónapon belül a színpadra is visszatér. Ezt pontosan még azért sem lehet tudni, mert megakadt a csípőműtét utáni rehabilitációja. El van keseredve, hogy ismét koncerteket kellett lemondania, de feltett szándéka, hogy mindent bepótol, s ez erőt ad neki

– mondta el a lapnak az énekes egyik kollégája.

Demjén először áprilisra tervezte a nagy visszatérést, de az akkorra beütemezett koncertjeit végül kénytelen volt lemondani, majd a májusi fellépésekkel is ugyanez volt a helyzet, miután csípőműtétje utáni rehabilitációja a vártnál lassabban hozott eredményt.

Demjén Ferencnek újra kell tanulnia járni
Nemrég elvégzett csípőműtétje miatt jelenleg nem tud járni, de vissza fog térni a színpadra.

Kiemelt kép: Mohai Balázs / MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik