Kultúra

Demjén Ferencnek újra kell tanulnia járni

Demjén Ferenc az év elején esett át csípőműtéten, és a rehabilitációja a vártnál lassabban hoz eredményt, írja a Bors. Az énekes először áprilisra tervezte a nagy visszatérést, de az akkorra beütemezett koncertjeit végül kénytelen volt lemondani, majd a májusi fellépésekkel is ugyanez volt a helyzet.

Demjén menedzs­mentje a döntést azzal indokolta, hogy az énekes „rehabilitációs kezelése folyamatosságot igényel, annak megszakítása lassíthatja a gyógyulás folyamatát”. Hozzátették, a tavaszi turné el­maradt koncertjeit Demjén új időpontban pótolni fogja.

Nagyon sajnálom, hogy elmaradnak a koncertek, de sajnos ennek most még így kell lennie. Biztosat senki, én sem tudok mondani arról, mikor állok újra színpadra, ez attól függ, miként alakul a rehabilitációm, és milyen gyorsan gyógyulok. Az operációm után ugyanis újra meg kell tanulnom járni. Jelenleg ez csak segédeszközökkel megy. De amilyen hamar lehetséges, újra színpadra akarok állni. Nem kell értem aggódni, lassan, de biztosan gyógyulok, és remélem, pár hét múlva már a nagyközönség előtt énekelek

– mondta a Borsnak az énekes.

Kiemelt kép: Mohai Balázs / MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik