Kultúra

Gulyás Gergely is rendesen megkapja a magáét Villám Gézától

Ha hétfő, akkor Heti dörgés Villám Gézával! Újabb közéleti témák és politikusok kerülnek terítékre, most például Tarlós István, Donald Trump és Gulyás Gergely. Utóbbi esetében a műsorkészítők például a miniszterelnökséget vezető miniszter egy nemrégi Kormányinfón adott sajtótájékoztatóját értelmezték újra, a végeredmény pedig önmagáért beszél:

Persze, nemcsak arról szól majd a következő adás, hogy Gulyás vajon szakállat-e növeszt-e bármikor. Kap majd rendesen Theresa May az adás fő támája, a brexit kapcsán, Tarlós István a Budapesten megemelkedett patkányszám vonatkozásában és Donald Trump ezúttal sem marad ki. Az amerikai elnök neve ezúttal a Notre-Dame részleges leégése kapcsán merült fel, miután azt javasolta a Twitteren, hogy a franciák repülő víztartályokkal oltsák el a tüzet. A francia tűzoltók gyorsan lereagálták a tanácsot, annyit válaszoltak Trumpnak, hogy minden lehetséges módon oltják a tüzet, kivéve a tűzoltó repülőket, mivel azok használatával az egész székesegyház összedőlne.

A magyar politikai élet abszurditásáról szóló heti talk show május 6-án, este 10-kor lesz látható a Comedy Centralon.

Pumped Gabo és kockahasa Villám Gézával filozofálgat
Héfő este, a megszokott időben újra jelentkezik a Heti dörgés Villám Gézával. Aki látta már a műsor bármelyik epizódját, tudja, hogy az rendesen

Szponzorált tartalom

A cikk a Comedy Central támogatásával készült.

Kiemelt kép: Marjai János / 24.hu

Olvasói sztorik