Kultúra

Pumped Gabo és kockahasa Villám Gézával filozofálgat

Héfő este, a megszokott időben újra jelentkezik a Heti dörgés Villám Gézával. Aki látta már a műsor bármelyik epizódját, tudja, hogy az rendesen bővelkedik a csípős megjegyzésekben és humorban. A hét közéleti eseményeit sorra vevő adásban rendszeresen kemény kritikákat kapnak politikusaink és közéleti szereplőink.
A következő epizódban sem lesz ez máshogy, Szijjártó Péter, Bayer Zsolt és Shane Tusup is pellengérre kerül. Utóbbi annak kapcsán lesz élcelődés tárgya, hogy nemrég filozófiai mélységekbe merült egy edzése során, amit az Instagramon mindenki elolvashatott.

Az élet pont olyan küzdelem, mint egy guggolás. Amikor a válladon lévő súly bármelyik másodpercben összeroppanthat, az arra kényszerít, hogy mindent beleadj és felállj vele

– írta Hosszú Katinka korábbi férje és edzője.

Villám Géza frappánsan reagált Tusup eszmefuttatására, a kigyúrt férfi testek egyik legszebbikét, a Magyar Body Builder Filozófiai Társaságot hívta be műsorába, élükön Pumped Gabóval, hogy magvas gondolataikkal bizonyítsák, az izmozás és a lelki érzékenység igenis jól megfér egymás mellett.

A Heti dörgés Villám Gézával április 29-én, este 10-kor lesz látható a Comedy Centralon.

Szponzorált tartalom

A cikk a Comedy Central támogatásával készült.

Kiemelt kép: Fotó: Marjai János / 24.hu

Olvasói sztorik