Kultúra

Havas Jon ígéri, a Trónok harca utolsó részei elég nagyot fognak ütni

Sokan panaszkodtak a Trónok harca legutóbbi részére. Az utolsó évad 3. epizódját várták talán a legjobban a rajongók, melyben az élők és holtak kemény csatát vívtak. A legtöbben az egész részre jellemző sötétségre panaszkodtak, miszerint sok jelenet nem látszódott jól. Fabian Wagner, a Trónok harca operatőre szerint a pixelességről és a mocsárszínről az HBO által használt tömörítés tehet, valamint az, hogy nem jó körülmények között nézték a rajongók a sorozatot.

Azonban, ha hihetünk a szereplőknek, a következő három rész jóval izgalmasabb lesz, főleg az ötödik rész. A Jon Snowt alakító Kit Harrington az Entertainment Weekly-nek elmondta, hogy számára a 4. rész a nagy kedvenc.

Az egyik kedvenc epizódom, mert a karakterek látszólag megkapják, amire szükségük van. A világ most már biztonságban van. Mindenki ünnepel és búcsút vesz az elvesztett barátoktól. De nézőként felmerül benned, hogy ez csak a 4. epizód, valaminek történnie kell még. Úgy gondolom, hogy a karakterek is tisztában vannak ezzel. Van valami kényelmetlen az egészben. Az egész olyan Shakespeare-i.

Daenerys megformálója, Emilia Clarke Jimmy Kimmel műsorában elmondta, hogy szerinte az ötödik rész fog nagyot ütni.

Mindegyik rész eszméletlen, de az ötödik…A lehető legnagyobb tévén nézzétek!

A rajongók szerint igen, az operatőr szerint nem volt sötét a Trónok harca harmadik része
Az operatőr szerint a pixelességről és a mocsárszínről az HBO és az általuk használt tömörítés tehet, de mi is, ha nem megfelelő körülmények között nézzük.

Kiemelt kép: HBO

Ajánlott videó

Olvasói sztorik