Kultúra

A Trónok harca és az Oreo keksz találkozásából valami igazán különleges született

10 nap múlva vége a találgatások egy részének, végre megérkezik a Trónok harca 8. és egyben befejező évadának első része. Az eddigi előzetesekből nem sok minden derült ki, a készítők kínosan ügyelnek arra, hogy a legapróbb részlet se derüljön ki idő előtt. Addig is, időről időre kitalálnak valamit, hogy kicsit csillapítsák a rajongók izgalmát.

Véget kell vetni ennek a háborúnak
Két előzetes is érkezett a Trónok harcához.

Nemrég arról írtunk, hogyan hitette el nézőkkel a sorozatban Arya Starkot alakító Maisie Williams Jimmy Fallon műsorában, hogy karaktere meghal a második részben, most pedig újabb dobással rukkoltak elő, az Oreo keksszel karöltve. Április 8-án ugyanis az Oreo limitált kiadású Trónok harca-kekszeket dob piacra Amerikában, melyek négy fajta dombornyomással, a Lannister-, a Targaryen-, és a Stark-házak címereivel, valamint az Éjkirály arcával díszelegnek majd.

Ami viszont ennél is jobb, hogy a márka és az Elastic nevű kreatív ügynökség együttműködésében alternatív főcímis készült a sorozathoz, mi másból, mint Oreo kekszekből. Westeros és Essos térképének megalkotásához mintegy 2750 darab kekszet használtak fel, a végeredmény pedig magáért beszél:

Kiemelt kép: YouTube / Game of Thrones

Ajánlott videó

Olvasói sztorik