Kultúra

Úgy tűnt, óriásit spoilerezett a Trónok harca színésznője

Nemrég írtunk róla, hogy két újabb előzetes is érkezett az HBO-n április 14-én érkező Trónok harca befejező évadához. Örülünk a trailereknek, de valljuk be, azokból sok minden nem derül ki, így minden apró információ morzsának is örülünk, ha érkezik.

Néhány pillanat erejéig úgy tűnt, ez meg is történt. Jimmy Fallon műsorában adott interjút nemrég a sorozatban Arya Starkot alakító Maisie Williams, akit Fallon többek között arról kérdezett, mennyit árulhat el a folytatásról. A színésznő elmondta, hogy az HBO nagyon szigorúan kikötötte, miről beszélhet, majd a műsorvezető kérésére sztorizgatni kezdett az utolsó forgatási napokról.

Úgy tűnt, eléggé belefeledkezett a nosztalgiázásba, mert a következőket mondta:

„Az utolsó forgatási napok eléggé érzelmesen teltek, elbúcsúzni mindenkitől. Mert amikor rájöttem, hogy Arya meghal a második részben, akkor…”

Amint Williams száján kibukik ez a mondat, az látszik, hogy a közönség morajából és Fallon arcrándulásából rájön, hogy óriásit spoilerezett.

„Hogy mi? Viccelsz?” – kérdezi Fallon és zavarában elneveti magát.

„Ez most élő?” – kérdezi ijedten a színésznő, majd Fallon nemleges válaszára azt mondja, hogy akkor ki lehet vágni ezt a részt. Amikor Fallon nyugtatni próbálja, és próbálja folytatni az interjút, a színésznő kirohan a stúdióból, a műsorvezető pedig látszólag elképed. Érdemes megvárni az interjút végét, hogyan is zárul a kínos beszélgetés.

1:49-től érdemes megnézni a videót:

Kiemelt kép: Youtube / GameofThrones

Ajánlott videó

Olvasói sztorik