Kultúra filéző

A vietnamiaknak is van töltött káposztájuk, csak a káposztát hagyták ki belőle

A Nosalty készített egy videósorozatot olyan Magyarországon élő külföldiekkel, akik megmutatnak nekünk egy darabot a konyhájukból. A havonta jelentkező Magyarországra jöttem első epizódjában a Voice-ból ismerős Quan Nguyen sütött borslevélbe töltött darált marhát, közben pedig arról mesélt, hogy mi volt nehéz 16 éves korában, mit szeret a magyar fogásokból, és hogy egy baj van velünk:

sokat panaszkodunk. 

Ezen kívül az is kiderült, hogy az a legnagyobb különbség a vietnami gasztronómia és a magyar között, hogy ők mindenbe halszószt tesznek, mi meg paprikát.

Kiemelt kép: Nosalty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

A cikkhez ide kattintva szólhatsz hozzá.
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.