Kultúra

Nyolc év után távozik az HBO-tól az Aranyélet kulcsembere

Krigler Gábor a Társas Játék, a Terápia és az Aranyélet létrejöttében is megkerülhetetlen részt vállalt.

Elhagyja az HBO csapatát Krigler Gábor showrunner, kreatív producer, aki nyolc éve dolgozott a cég hazai sorozatain – tudta meg a SorozatWiki. Krigler egyebek mellett a Társas játék, a Terápia és az Aranyélet létrejöttében is tevékeny részt vállat, most azonban máshol tervezi folytatni – rossz érzések ugyanakkor nincsenek benne.

Soha, egyetlen vállalhatatlan szakmai kompromisszumot nem kellett kötnöm az alkotás során, és a lehető legideálisabb körülmények között dolgozhattam a Társas játék, a Terápia és az Aranyélet készítésekor, illetve számos egyéb sorozatterv fejlesztése közben. Meghatározó élmény volt ez a nyolc év, rengeteget fejlődtem és tanultam, de minden szériának eljön a fináléja. Hamarosan új sorozat veszi kezdetét, a pilot epizódon már dolgozom

– nyilatkozta Krigler Gábor. Az HBO-nál ugyanakkor természetesen nem áll le a magyar sorozatok fejlesztése, ám a soron következő nagy dobásról egyelőre nem tudni. Krigler Gáborral tavaly, az Aranyélet kapcsán készítettünk interjút, mely az alábbi linken olvasható.

Az Aranyélet nem tud olyat kitalálni, aminél ne lenne vadabb a valóság
Hiába kerülik a direkt áthallásokat, a valóság rendszeresen leköveti a sorozat legvadabb ötleteit is. Minden, amit egyelőre tudni lehet az Aranyélet új évadáról.

Kiemelt kép: Marjai János / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik