Kultúra

Robbie Williams Deep Purple-lel és Black Sabbath-tal kínozza Led Zeppelines szomszédját

Ha van sztori, ami megfilmesítésért kiált, az Williams és Jimmy Page eldurvuló szomszédháborúja.

Nem szokott jó vége lenni, ha két popsztár egymás mellett lakik. Ahogy korábban hírt adtunk róla: az egész azzal kezdődött, hogy a Take That volt tagja a Led Zeppelin egykori legendás gitárosa mellé költözött Kensingtonban, de a potom 17 millió fontért megvett ház nem bizonyult elég komfortosnak, így nagyszabású bővítést terveztetett hozzá. Ennek része lett volna egy föld alatti úszómedence is, edzőteremmel, ami ellen azonban Jimmy Page hevesen tiltakozott, mert szerinte az építkezés súlyosan károsítaná az ő festői, viktoriánus palotáját, ami a szomszéd portán áll. Robbie Williams nemrég megnyerte az öt éve húzódó jogi csatározást, ám kiderült, nem tartozik a nagyvonalú győztesek közé.

Egy névtelenséget követelő harmadik szomszéd beszámolója szerint változatos eszközökkel bosszantja azóta Page-et. Egyfelől a Zeppelin egykori riválisait veti be: a gitáros rezidenciája felé irányított hangszórókból üvölteti a Black Sabbath, Deep Purple és Pink Floyd-dalokat végtelenítve. Emellett állítólag időnként beöltözik a Zeppelin egykori énekesének, Robert Plantnek is, parókát öltve és egy párnát tömve a pólója alá, hogy így figurázza ki Plant idősebb korára felszedett sörpocakját.

Williams szóvivője a Telegraphnak nyilatkozva komplett kitalációnak nevezte az anonim szemtanú állításait, és ez az egész tényleg túl szépnek hangzik, hogy igaz legyen. De akár igaz, akár nem, egy biztos: ennél zseniálisabb alapsztori nem is kínálkozhatna egy következő Guy Ritchie- vagy Tarantino-filmhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik