Kultúra

Jimmy Page meghekkelte Robbie Williams luxusmedencéjét

Ez van, ha két popsztár egymás mellé költözik.

Az egész azzal kezdődött, hogy Robbie Williams a Led Zeppelin egykori legendás gitárosa mellé költözött Kensingtonban, de a potom 17 millió fontért megvett ház nem bizonyult elég komfortosnak, így nagyszabású bővítést terveztetett hozzá. Ennek része lett volna egy föld alatti úszómedence is, edzőteremmel, ami ellen azonban Page hevesen tiltakozott, mert szerinte az építkezés súlyosan károsítaná az ő festői, viktoriánus palotáját, ami a szomszéd portán áll.

Negyven éven át védtem a Toronyházat, most egy újabb fenyegetés ellen is felveszem a harcot, ami ezt a különleges épületet veszélyezteti

írta nyilatkozatában Page, aki szerint ő csak megőrzője a háznak, így az utókornak is óvja. Azóta is tart a jogi csatározás a két sztár között, ami most fontos ponthoz érkezett: a bíróság elhalasztotta az ítéletet, így Williamsnek még egy jó darabig le kell mondania a pincében való úszkálásról. Page maximálisan elégedett a halasztással, szerinte ez volt a helyes döntés. Ezek után sejthető, hogy nem mostanában fogják egymást meghívni sztárfellépőnek a koncertjeikre – azt inkább mindenki ítélje meg maga, hogy ezzel mennyit veszít a kortárs popkultúra.

Borítókép: Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik