Kultúra

Nagy Ervin újra belopja magát a diákok szívébe

Január 12-én startol az RTL Klub saját gyártású sorozata, A Tanár második évada. Visszatér természetesen a kissé renitens, de diákjaiért minden áldozatra képes Vasvári Szilárd (Nagy Ervin), valamint az első évadból megismert Rácz Ernő iskolaigazgató (Anger Zsolt), Szeverin Csaba (Elek Ferenc) és Ritter Ákos (Ötvös András) is.

A folytatásban több új szereplő is színre lép, például az új igazgatóhelyettes (Trokán Nóra), aki bájos kisugárzásával minden férfitanár figyelmét felkelti.

A Tanár a dráma és a komédia eszközeivel mutatja be egy iskolai közösség hétköznapjait. A különálló részek a második évadban is közéleti és társadalmi kérdéseket feszegetnek. A történet során megismerhetünk majd egy priusszal rendelkező diákot, lesz olyan tanuló, akinek sportkarrierje látszik dugába dőlni és ismét segítségre szorul majd egy diák, aki a családi körülményeinek áldozatává válik.

Mit nem adtunk volna, ha Nagy Ervin lett volna a kémiatanárunk
Az RTL Klub új sorozata nem egy Mi kis falunk, és pont ez áll neki a legjobban. Nagy Ervin és Anger Zsolt a gimibe születtek.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik