Kultúra

Tarantino megnősül

Quentin Tarantino, a Ponyvaregény 55 éves rendezője szerda este kel egybe 35 éves izraeli menyasszonyával, Daniella Pickkel Los Angelesben, értesült a The Hollywood Reporter.

A rendező tavaly jegyezte el a modell-énekesnő Picket. A pár 2009-ben ismerte meg egymást, amikor Tarantino Izraelben járt Becstelen brigantyk című filmje promóciós körútján. Kapcsolatuk rövidesen megszakadt, de 2016-ban folytatódott.

Pick nemrég az Instagramra tett fel fotókat, melyeken fehér menyasszonyi ruhát és fehér rózsakoszorút visel. Az Oscar-díjas Tarantino jelenleg a Once Upon a Time in Hollywood című filmje utómunkáin dolgozik. A fantasztikus sztárszereposztást felvonultató produkció 1969-ben játszódik Los Angelesben. A Manson-gyilkosságokról szóló filmben Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Al Pacino, Dakota Fanning és Timothy Olyphant is látható majd.

Charles Mansont, a hírhedt bűntény megtervezőjét Damon Herriman (Préda, Ausztrália bandái) ausztrál színész kapta. A film nem kizárólag a Manson-gyilkosságokra fog koncentrálni, de a Ponyvaregény-szerűnek sejthető film szálai között ott lesz Sharon Tate (Robbie) meggyilkolásának története is, valamint az ügyben először meggyanúsított Bruce Lee, illetve Tate férje, Roman Polanski is feltűnnek majd.

Kiderült, ki fogja játszani Charles Mansont Quentin Tarantino filmjében
A hírhedt gyilkos szerepét egy ausztrál színész kapta.

Kiemelt kép: JAMIE MCCARTHY / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik