Kultúra

Nem valószínű, hogy Nicole Kidman harmadszorra is bevállalja a Hatalmas kis hazugságokat

Az HBO tavalyi sikersorozata, a Hatalmas kis hazugságok (Big Little Lies) olyan nevekkel dolgozott, mint Nicole KidmanReese Witherspoon, Shailene WoodleyZoë Kravitz, Adam Scott vagy Alexander Skarsgård. A nagy részük visszatér a másik évadra, és csatlakozik a stábhoz a háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep is. Harmadjára viszont nem valószínű, hogy ekkora szerencsénk lesz, Kidman a Varietynek adott interjújában mondta el, hogy nincs erre sok esély.

Egyszerűen túl nehéz az egész csapatot összehozni, de lenne kedvem hozzá.

Liane Moriarty regénye alapján készült az első évad, és összesen négy Golden Globe-ot nyert az adaptáció, az egyik legjobb sorozat volt az évben. Ilyen sikernél biztos volt a folytatás, és az is kiderült, hogy Meryl Streep úgy vállalta el a munkát, hogy el sem olvasta a forgatókönyvet. Ennyire biztos volt a Hatalmas kis hazugságokban. A második évadra a jövő év elején lehet számítani.

Ennyi zseniális sorozatot rég látott a világ
Listába szedtük az év legjobb sorozatait, amire a Trónok harca már alig fért fel. Nem csoda, a rémisztően valósághű szülőgépezetek utópiájával vagy a pornó kialakulásának történetével nehéz versenyezni.

Szinte minden év végi listán ott volt az HBO sorozata, és mi is a harmadik helyre szavaztuk meg tavaly az unalmasnak tűnő kisváros titkait. A történet egy jómódú amerikai környéken játszódik, és több anya mindennapjait mutatja be, hogy mi van a tökéletesség álcája miatt. Már az első részben kiderül, hogy egy rejtélyes gyilkosságot göngyölít fel a Hatalmas kis hazugságok, a nyomozás mentén bontakozik ki az összes szál, hogy melyik családról mit kell tudni.

(IndieWire)

Kiemelt kép: HBO

Ajánlott videó

Olvasói sztorik