Kultúra

Bedrogozott macskával jön A kis kedvencek titkos élete 2.

Azt már eddig tudtuk, hogy a jövő nyáron érkező A kis kedvencek titkos élete 2-ben sem maradunk az első részből jól ismert kutyus, Max nélkül. A filmhez nemrég kijött első előzetesből kiderült, hogy a házi kedvencet állatpszichológushoz viszik, bár azt nem tudni, milyen problémával. Most újabb előzetes érkezett, melyben az első részben megismert macskával, Chloéval találkozhatunk:

Bár sok újdonságot nem láthatunk az előzetesben, Chloé hozza a megszokott formáját, ami a legtöbb macskát nevelő gazdinak ismerős: addig ébresztgeti a gazdáját a mellkasán ülve és nyávogva, míg az fel nem ébred, szőrgombócokat böfög fel viszonylag ízléses módon és ahol csak tud, rengeteg szőrt hagyva maga után, fetreng egy kicsit. Hogy még eseménydúsabb legyen az élete, véletlenül még be is drogozik és a kezdeti paranoid érzések után egész jól elszórakozik.

Chris Renaud által rendezett első részhez képest annyi változást történt a szereplőgárdában, hogy a Max hangját kölcsönző, szexuális zaklatási botrányai miatt kilépő Louis C.K. helyett Patton Oswaltot fogjuk hallani. A Max és Chloé figurája körép épített előzetesek után valószínű, hogy a többi kis kedvenc is kap egy-egy trailert.

A kis kedvencek titkos élete 2. 2019. július 4-én debütál a mozikban.

Gondolta volna, hogy házi kedvenceinkre is ráférne néha egy pszichológus?
A kis kedvencek titkos élete 2 előzeteséből ez derül ki.

Kiemelt kép: Universal Pictures / Archives du 7eme Art / Photo12

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik