Kultúra

A Playboy állítja, Morricone márpedig lekreténezte Tarantinót

Miután nemrég megírtuk, hogy Ennio Morricone azt nyilatkozta a német Playboy magazinnak, hogy Quentin Tarantino egy kretén és „semmi eredetit nem csinál, csak ellop másoktól dolgokat és újra összerakja azokat”, a Facebookon már azt írta, semmi ilyesmit nem mondott. Az Oscar-díjas zeneszerző, aki tarantino több filmje zenéjét is szerezte, perrel fenyegetőzik, miszerint a Playboy valótlan állításokat adott a szájába.

Hétfői közleményében a magazin Morriccone zeneszerző állítását cáfolja most, miszerint a zeneszerző igenis lekreténezte Tarantinót, írja a Variety:

„Meglepődtünk, hogy Ennio Morricone tagadja, hogy interjút adott a német Playboynak, mely Rómában, mely 2018. június 30-án, Rómában történt. Az interjú során a koncertszervező Semmel Concertsről esett szó, akik szintén jelen voltak és az egész le volt egyeztetve német Playboy magazinnal.”

Giorgo Assuma, Morricone ügyvédje egyelőre nem szerette volna kommentálni a dolgot, és egy könyvbemutatón maga Morricone is kerülte a témát. Az eredeti Playboy-cikk egy darabig elérhetetlen volt a hétfői közlemény után, azonban azóta ismét olvasható online, a magyar fordítás szerint Tarantino kinyalhatja címen.

Kiemelt kép: AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik