Kultúra

Morricone mégsem nevezte Tarantinót kreténnek

Ez az ember egy kretén. Semmi eredetit nem csinál, csak ellop másoktól dolgokat és újra összerakja azokat

– ismertette elméletileg sommás véleményét Quentin Tarantinóról a német Playboynak adott interjújában Ennio Morricone. Sőt a szöveg szerint beszélt még arról is, hogy Tarantino szerinte nem is igazi rendező:

„Össze sem lehet hasonlítani olyan hollywoodi nagyságokkal, mint John Huston, Alfred Hitchcock vagy Billy Wilde. Tarantino csupán régi dolgokat melegít fel.”

Hogy tovább súlyosbodjon a helyzet, korábbi tudásunk szerint még azt is kifejtette, hogy Tarantino filmjei szemetek nevezte, és elvileg nincs jobb véleménye a rendező munkamódszeréről sem. „Képes a semmiből előkerülni, aztán meg azt akarja, hogy néhány napon belül legyen kész a filmzene, ami lehetetlen. Az őrületbe kerget ezzel.”

Csakhogy nem sokkal a szöveg megjelenése után Morricone a Facebookon azt írta, nem mondott ilyesmit, egyúttal megbízta az ügyvédjét, hogy tegye meg a szükséges jogi lépéseket. Így már csak az a kérdés, miként került az újságba egy interjú, ami nem készült el.

It has come to my attention that Playboy Germany has come out with an article in which I have stated extremely negative…

Közzétette: Maestro Ennio Morricone – 2018. november 11., vasárnap

 

Fotó: AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik