Kultúra

Michelle Obama vetéléséről és lombik gyerekeiről vall új könyvében

Michelle Obama új könyvében kendőzetlen őszinteséggel ír életének azon időszakáról, amikor elvetélt, majd két gyermeke lombikprogram segítségével fogant meg, olvasható a Guardian-en.

„Úgy éreztem, mintha megbuktam volna. Nem tudtam, hogy milyen gyakori dolog a vetélés, mert nem beszélünk róluk. Csak ülünk a saját fájdalmunkban, és azt érezzük, hogy összeomlottunk. 34-35 évesen rájöttem, hogy muszáj belemennem a megtermékenyítő kezelésekbe” – mondta az egykori First Lady pénteken az ABC Good Morning America showjának adott interjúban.

Michelle Obama segítségével sok fiatal nő élete javulhat
Az egykori Fist Lady legújabb projektje arra törekszik, hogy tinédzser lányok az egész világon megfelelő minőségű oktatásban részesüljenek

A most 54 éves Obama azt is elmesélte, hogy férjével, Barack Obamával különböző megtermékenyítő kezeléseken vettek részt, két lányuk, a 17 éves Sasha és a 20 éves Malia így fogant meg.

Michelle Obama új könyvében Donald Trumpot is kritizálja, például nyílt rasszizmusa miatt és lelkesen biztatta az amerikaiakat, hogy menjenek el szavazni a félidős választásokra.

Kiemelt kép: SAUL LOEB / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik